Kontorsstäd Hammarö

Tingvalla Lokalteknik AB – kontorsstäd Hammarö

Professionell städhjälp

Varmt välkommen till Tingvalla Lokalteknik AB! Vi är en städfirma som alltid erbjuder trygg, proffsig och ren kontorsstäd Hammarö. När du anlitar oss kan du vara trygg med att de som kommer och städar hos dig har rätt kompetens och schyssta anställningsvillkor. Dessutom kan du vara trygg med att du blir nöjd med det utförda arbetet. Skulle du inte bli nöjd med arbetet ser vi till att rätta till och komplettera städningen på bästa sätt.

Önskar du en hjälpande hand med städningen? Välkommen att kontakta oss redan idag! Läs mer om oss här.

Vår målsättning

Inom företaget har vi en ambition att oavbrutet erbjuda kontorsstäd på Hammarö av hög kvalitet, vi ger alltid det där lilla extra. Genom vårt arbete vill vi kunna underlätta och sätta en guldkant på din vardag. Givetvis har vi målsättningen att alla kunder ska bli helt nöjda med städningen vi utför, därför ser vi till att ta till oss och anpassa arbetet utifrån en checklista så att allt blir städat till belåtenhet.

Kvalitativt arbete

Tingvalla Lokalteknik AB är en erfaren städfirma som alltid lägger stor vikt vid kvalitet. Vårt team består av kunniga städare som städar med fokus på effektivitet och noggrannhet. Vi strävar efter att leverera bra resultat, oavsett vilken typ av städning vi anlitas för. Här kan du få hjälp med den mindre trappstädningen såväl som en omfattande kontorsstädning.

VÅRA TJÄNSTER

kontorsstäd Hammarö

Tingvalla Lokalteknik AB

Faktorigatan 15A, 65221 Karlstad
kontorsstäd Hammarö
070-6455068